Wednesday, July 8, 2009

Kes mu auto ärandas?

Tänane päev algas kurvalt. Honda CRVd enam koduakna all polnud. Varemgi on minu ja abikaasa Hilvi autodele ligi tikutud, numbrid eest keeratud, kumm tühjaks lastud..aga varastada...seda poleks oodanud.

Hilvil on ergas uni, passib autosid aknast iga öö vähemalt korra. Seega võib üsna kindlalt väita, et kuigi singnalisatsioon oli peal, siis see mängima ei hakanud...professionaalide kätetöö.

Nii mõnigi ootab nüüd, et mis riigisaladust mul autos ka oli. Ei midagi. Ainult tennisevarustus ja hulk häid plaate. Neist on kahju nagu autostki. Õnneks ei jõudnud õhtul ülikondi, mida plaanisin täna keemilisse puhastusse viia, autosse tarida. Õnneks.

Lugesin, et naljahambad juba kirjutavad, et ilmselt kindlustuspettus....oleks siis, oleks lihtsam).Praegu on auto kindlustusväärtus poole madalam kui uue auto hind, seega võitjaid siin mängus pole. Jääb vaid loota, et auto üles leitakse ja see Läti kriminogeenide kaudu juba laia ilma pole rännanud...

Huvitav on seegi, et ilmselt autot juba ammu oodati, sest eelmised ööd olime abikaasaga veetnud Sepa talus Harjumaal ja vaevalt, et keegi teadis, millal oleme Pärnus. Ja nii kui tulime, nii auto ka varastati....Mulle jääb ainult küsimuseks, kellele on vaja Honda CRVsid? Kuidagi kahtlane tundub, et see vargus vaid auto enda pärast toime pandi. Igatahes panen vettpidavate ja autot leida aitavate vihjete eest välja vaevatasu. Palun kirjutage ja andke teada, kui midagi märganud olete. Mart.viisitamm@lv.parnu.ee

No comments:

Post a Comment